COACHING

 

 

Twijfel is het begin van wijsheid.

 

René Descartes

 

 

Coaching

 

Soms lopen mensen tijdelijk vast in hun loopbaan. Maar naar mijn overtuiging heeft iedereen sterke kwaliteiten en hiermee de sleutel om deuren voor zichzelf te openen. Voor ons traject is het belangrijk dat je bereid bent om open naar jezelf te kijken.

 

Veelvoorkomende vragen en thema’s zijn:

  • Opnieuw kiezen en zingeving
  • Ontwikkelingsgerichte vragen, zowel ten aanzien van de loopbaan als levensgerelateerd
  • Omgaan met grenzen en assertiviteit
  • Goed communicatiemateriaal voor de arbeidsmarkt: een overtuigende brief, aantrekkelijk CV of compleet LinkedIn profiel, compleet met sprekende foto.
  • Het oefenen en bespreken van het sollicitatiegesprek of netwerkgesprek: waar moet je op letten, hoe ga je het vertellen en hoe laat je een goede indruk achter?

 

Ik gebruik vragenlijsten, testen, interactieve en creatieve oefeningen, gesprekken en mailuitwisselingen. Vanuit mijn achtergrond in communicatie kan ik je goed helpen met al het communicatiemateriaal en personal branding, in zowel Nederlands als Engels.

 

E coaching

 

Wanneer je het fijn vindt om je gedachten en gevoelens op papier te zetten, kan e-coaching voor jou een uitkomst zijn. Bovendien kun je dan vanaf een plaats en op het tijdstip dat het jou schikt achter je laptop kruipen. Aan het eind van het traject heb je een mooi boekwerkje over jouw traject, dat je later nog eens kunt nalezen.

 

 Als coach en communicatiedeskundige met bijna 30 jaar professionele ervaring met tekstschrijven, ben ik goed in staat jouw teksten te analyseren en je heldere feedback te geven op wat ik lees en ervaar. Je mag het natuurlijk ook gewoon eens proberen of dit een vorm is die jou aanspreekt.

w

w

 

          Webdesign

           Anita Neijzen