COunselling

 

 

The mind is like water.

When it is turbulent, it is difficult to see.

When it is calm, everything becomes clear.

 

PrasaMahe

 

 

Uit balans

 

Wanneer je veel hebt meegemaakt, vraagt dit je aandacht. Dan kun je niet direct in actiemodus springen voor je doelstellingen. Misschien voel je je neerslachtig of opgebrand. Ik ben geen therapeut, maar wel een counsellende coach. Ik kan je begeleiden naar hernieuwde energie en een betere balans. Ik zet hiervoor een erkende methode in en we werken samen aan een stappenplan.

Verlies & Rouw

 

Verlieservaringen kerven diep in een mensenleven. Rust om hierbij stil te staan en te kunnen ervaren wat je voelt, is essentieel. Zonder oordeel, zonder druk. Ik heb een tweejarige opleiding rouw & verlieskunde gevolgd om mij te bekwamen in het begeleiden van verliesprocessen.

 

Alles wat van waarde is in jouw leven en wat je kwijt raakt, geeft verliesgevoelens. Het kan gaan om verlies van baan, perspectief, gezondheid of het verlies van dierbaren. Wanneer je verlies een plaats in je leven krijgt, van betekenis wordt in jouw levensloop, kun je het gemakkelijker met je meedragen. Dan komt er ook weer ruimte voor andere wensen en gevoelens. I

 

w

w

 

          Webdesign

           Anita Neijzen