over mij

 

 

Two roads diverged in a wood, I took the one less travelled by,

and that has made all the difference.

 

Robert Frost

 

Als coach

 

Waarom zou je voor mij als jouw coach moeten kiezen?

 

Mensen vinden het prettig om met mij te praten. Als ervaren coach werk ik al meer dan 15 jaar met cliënten aan hun vragen. Ik ben open, analytisch, intuïtief en betrokken. Ik kan goed luisteren, motiveren, spiegelen, reflecteren en waar nodig de diepte induiken. Vanuit mijn vroegere werkervaring als communicatiedeskundige in het bedrijfsleven heb ik kennis van de werkwereld.

 

Ik heb een informele, maar indringende benadering. Altijd met warmte en respect. Ik werk niet vanuit een vast programma, maar pas dit aan de hulpvraag en de persoon van de cliënt aan. Ik wil graag dat mijn cliënten zich veilig en gehoord voelen.

 

In 2002 heb ik zelf een grote loopbaanswitch gemaakt van communicatiespecialist naar loopbaancoach. Hiervoor heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counselling en rouw- en verliesverwerking. Ik weet dus niet alleen in theorie wat erbij komt kijken wanneer je een andere weg inslaat, ik heb het zelf doorleefd. Ik ben nog iedere dag blij met de keuzes die ik heb gemaakt.

 

 

Voor meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen zie mijn LinkedIn profiel:

https://www.linkedin.com/in/saskiavanmeurs/

 

 

 

 

w

w

 

          Webdesign

           Anita Neijzen