"Wat ik ben is wat ik te geven heb"
Anne Wilson Schaef
     
             
 

Klik hier voor minimaal
benodigde browsergroote.
  Persoonlijk

In mijn werk en leven staan mensen centraal. Na een loopbaan met verschillende communicatiefuncties in het (internationale) bedrijfsleven, ben ik in 1999 mijn eigen bureau begonnen. Vanuit het communicatievak is mijn belangstelling steeds meer gegroeid richting loopbaancoaching.

Vanaf 2002 werk ik als zelfstandig dienstverlener op het gebied van loopbaancommunicatie voor zowel profit- als non-profit organisaties en particuliere cliŽnten. Kernwaarden voor mij zijn empathie, openheid en acceptatie. Ik begeleid mensen op hun zoektocht naar de vervulling van hun loopbaanwensen. Ik hoor regelmatig van cliŽnten dat mijn grote mate van betrokkenheid ze heeft geholpen om hun drempels te slechten.

Door mijn vooropleiding kan ik ook op een natuurlijke manier in het Engels coachen. Dit opent de wereld naar mensen uit allerlei landen en werelddelen. Ik ervaar dit als een enorme verrijking van mijn leven.

Opleidingen
  • gymnasium, Van Oldenbarneveldt Amersfoort
  • Engelse Taal & Letteren en communicatiekunde, Universiteit van Utrecht
  • vakgerichte opleidingen op het gebied van communicatie
  • vakgerichte opleidingen op het gebied van loopbaancoaching en counselling: o.a. Fontys Hogeschool voor Personeel & Arbeid (Post-HBO opleiding) en Academie voor Coaching & Counselling
  • op continue basis workshops en korte aanvullende opleidingen op deelgebieden
Intervisie & supervisie
Ik ben lid van een actieve intervisiegroep en ik ontvang supervisie van een ervaren supervisor. Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied ben ik lid van de vakvereniging Noloc. Met mijn lidmaatschap onderschrijf ik ook de ethische gedragscode op het gebied coaching (www.noloc.nl).

Persoonlijk
Ik ben getrouwd, heb twee grote zonen en een hond. Verder houd ik van mijn werk, films, lezen en schrijven, wandelen, koken (en daarna lekker eten en drinken), dansen en schilderen. Mijn familie en vrienden zijn de kleur van mijn leven.
  Saskia van Meurs  
             
             
  Studio Witte webdesign        sitemap